Yritys

Hei,

Olen Niemen Automyynti Oy:n omistaja ja yrittäjä. 

Yrityksen perustin vuonna 2016, siitä asti olen myynyt sekä yksityis -ja yritysasiakkaille henkilö -ja pakettiautoja.

Olen ollut myös ison merkkiliikkeen palveluksessa, yhteensä seitsemän vuoden ajan automyyjänä ja osin varatoimitusjohtajana. Työkokemusta autokaupan parista on näin ollen kertynyt yli 10 vuoden ajalta, joko työntekijänä tai yrittäjänä.

Niemen Automyynti Oy:n myynti kohdistuu kaiken hintaisiin käytettyihin autoihin, myös erittäin halpoihin autoihin, koska kaiken hintaisille autoille on asiakkaillamme tarvetta. Pyrimme palvelemaan kaikkia asiakkaitamme yhtä hyvin, sukupuolesta, ihonväristä, kielitaidosta tai varallisuudesta riippumatta.

Ostamme myös mielellämme autosi, jos olet siitä luopumassa. Hyville autoille meillä on aina tarvetta.

Kun ostat Niemen Automyynti Oy:stä auton, haluamme että voit asiakkaana keskittyä ostamisen jälkeen vain uudella autollasi ajamiseen!

Tämän pyrimme varmistamaan sillä että myymissämme autoissa ei ole ajankohtaiset huollot tekemättä, kojetaulussa vikavalot eivät pala, jakohihnat eivät ole vaihtamatta, eikä myöskään katsastusajankohta juuri umpeutumassa. 

Automme ovat ennen myyntiä myös pesty ja vahattu siisteiksi, sisätilat imuroitu, ikkunat pesty, ja pölyt pyyhitty. 

Näin sinun asiakkaana ei tarvitse heti alkaa puunaamaan autoa, sen meiltä oston jälkeen.

Näiden asioiden myötä Niemen Automyynti Oy:lle tulee todella vähän reklamaatioita jälkeenpäin myydyistä autoista. Jos kuitenkin tulee, silloin pyrimme hoitamaan asian kuntoon myös ostajaa tyydyttävällä tavalla. 

Yhtään reklamaatiota meillä ei ole tähän mennessä esimerkiksi päätynyt kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, mitä voi autokaupan alalla pitää jonkinlaisena saavutuksena!

Emme toimi hienossa lasipalatsissa, vaan yritämme pitää liiketoiminnan kulut pienenä, koska ostajahan kaikki kulut viime kädessä maksaa. 

Näin ollen myös automme ovat erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltuja ja tarjoamamme rahoitukset eivät ole ylihintaisia.

Ja mikä tärkeintä, autot ovat myytäessä kunnossa!

Palveluaikamme ovat joustavat ja tarvittaessa myös auton kotiinkuljetus ostajalle onnistuu. Ostaja saa myös kauttamme Santanderin ja Svean joustavat rahoituspalvelut käyttöönsä.

Tervetuloa asiakkaaksi Niemen Automyyntiin, meillä saat ammattitaitoista palvelua ja haluamme auttaa sinua ratkaisemaan autoasiasi. Olitpa sitten ostamassa tai myymässä autoa.

Ystävällisin terveisin,

Hannu Peltonen

Niemen Automyynti Oy